Huoltopalvelut

VALTUUTETTU SAMSUNG-TAKUUHUOLTO

Huollamme Samsungin älylaitteet, kuten puhelimet, tabletit, ja älykellot takuuhuoltona. Huollamme laitteet takuupyyntönä ostopaikasta huolimatta. Tarjoamme hyvää ja laadukasta takuuhuoltoa ainoana Samsungin takuuhuoltona Pohjois-Suomessa.

Onko puhelimen näyttö rikki? Samsung Galaxy – valtuutettuna huoltona laitteen takuu jatkuu, kun laite huolletaan meillä. Näytönvaihdon yhteydessä teemme valmistajan vaatimat laitetestit (tiiviystesti IP-luokitelluille laitteille, verkkotestit kaikille laitteille) laitteelle laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi. Tarjoamme nopeaa näytönvaihtopalvelua puhelimille ja tableteille. Näytönvaihdon yhteydessä voimme korjata myös takuunalaisia vikoja. Kun laite korjataan valtuutetussa takuuhuollossa, laitteen takuu jatkuu korjauksen jälkeen normaalisti.

PUHELINHUOLTO

Takuukorjaamme Samsungin (esim. Samsung Galaxy) puhelimet sekä tabletit ja muut älylaitteet. Kun korjautat laitteesi valtuutetussa korjaamossa, sen takuu jatkuu normaalisti. Korjaamme ja huollamme myös muiden valmistajien puhelimia ja tabletteja takuun ulkopuolissa asioissa. Mm. näytönvaihto, lasin vaihto, USB-liittimen vaihto, kaiuttimen tai kuulokkeen vaihto, puhelimen puhdistus ja kastuneen puhelimen korjaus. Korjaamme mm. Huawei, Honor, Nokia, iPhone, One+ -puhelimia. Kysy lisää tarvittaessa! Vastaamme kyselyihin mielellämme.

SAMSUNG-ÄLYKELLOJEN HUOLTO

Huollamme Samsungin älykellomallit ja meiltä voit myös hankkia älykelloosi Samsungin alkuperäisen rannekkeen, laturin, latausjohdon sekä akun.

TABLETTIHUOLTO

Korjaamme myös eri valmistajien tabletteja. Ota yhteyttä niin voimme arvioida korjaustilannetta.

TIEDONSIIRTOPALVELUT

Kun haluat siirtää nopeasti tietoja laitteelta toiselle, voimme auttaa tässä toimenpiteessä.

Jos haluat siirtää tietoja, tule liikkeeseemme ja tuo molemmat laitteet mukanasi. Siirrämme tiedot odottaessasi. Sinun ei tarvitse varata aikaa etukäteen.

TIETOKONEHUOLTO

Meiltä saat tietokoneiden huoltotyöt edullisesti!

Autamme myös käyttöjärjestelmän asennuksissa, tietokoneiden puhdistuksissa, lisälaitteiden asennuksissa sekä nettiyhteyksien muodostamisessa tai käytössä. Myös tiedonsiirrot laitteiden välillä saat meiltä.

Lue lisää tietokonehuoltopalveluistamme täältä.

KONTTORIKONEHUOLTO

Tarjoamme konttorikonehuoltoa ja korjaamme konttorikonelaitteita, esimerkiksi tulostimia, kopiokoneita, paperisilppureita jne. Huollamme tulostimia ja kopiokoneita Oulussa ja lähialueilla. Ota yhteyttä niin voimme arvioida korjaustilannetta.

Huollamme sekä yritysten että yksityishenkilöiden laitteita.

LISÄTARVIKKEET

Meiltä löydät laajan valikoiman lisätarvikkeita kännykälle ja tabletille. Suojakuoret, suojakotelot, laturit, akut, autotelineet, latauskuoret, langaton lataus yms. Meiltä löydät alkuperäiset valmistajien hyväksymät akut ja laturit. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat Samsungin muistikortit, jotka on erityisesti suunniteltu kännykkä- ja tablettikäyttöön. Meiltä löydät laajan valikoiman Samsungin ja Nokian laitteiden akkuja ja lisävarusteita. Tarvikkeita löytyy myös muiden valmistajien malleihin. Käy liikeessämme tutustamassa valikoimaamme.

Huollamme erilaisia mobiililaitteita: puhelimia, tabletteja, älykelloja jne. Jos mietit, voisimmeko huoltaa laitteesi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Muiden laitteiden huoltopalvelut

 • Puhelimet, tabletit, älykellot ja muut tarvikkeet
 • Asiakasveloitushuollot ammattitaidolla
 • Näytönvaihdot ym. nopeasti, takuu jatkuu!
 • Tietokoneidenhuollot, lue lisää TIETOKONEHUOLTO-sivultamme
 • Kustannusarviot vakuutusyhtiöille
 • Konttorikoneet ja niiden tarvikkeet
 • Monitoimilaitteet, tulostimet, faxit
  icom tuotteet
   
 

 • Merkkiedustus, radiopuhelimet
 • Laitteiden myynti, ohjelmointi, lupahankintatuki
 • Asennukset ja huollot (käsiradiot, ajoneuvoradiot ja tukiasemat)
 
 • Laadukkaat kameravalvontatuotteet
 • Valtuutettu jälleenmyyjä, maahantuojan kouluttama henkilökunta
 • Myynti, suunnittelu, asennus, ylläpito