Lähetä huoltoon

Toimita laitteesi meille helposti kirjelähetyksenä!

Kirjoita osoitteeksi:

TELEMAN Service Oy
Kempeleentie 5
90400 Oulu

Pakkaa laite esimerkiksi kuplamuovikirjekuoreen tai pieneen pahvilaatikkoon.

Täytä ja tulosta oheinen lomake laitteen mukaan tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen: teleman@teleman.fi

Takuuhuollot tarjoamme vain Samsungin mobiililaitteille, eli Samsungin puhelimille, tableteille ja älykelloille. Lähettäessäsi laitteen meille, liitä mukaan takuutosite, eli ostokuitti tai oston yhteydessä saatu takuukuitti. Alta löydät ohjeet huoltolähetykselle.

Takuuhuolloissa lähetä täytetty huoltotilauslomake teleman@teleman.fi niin saat vastauslähetysnumeron sähköpostiisi (lue huoltotilauslomakkeelta huoltoehdot).

Huoltolähetyksen ohjeet

 1. Klikkaa huoltotilauslomake yläpuolelta auki
 2. Täytä huoltotilauslomake huolellisesti.
 3. Jos mahdollista, poista puhelimen suojauskoodit tai liitä huoltotilauksen mukaan puhelimesi suojauskoodi. Suojauksen poistaminen tapahtuu näin:

  Android-laitteet
  > Asetukset
  > Lukitusnäyttö
  > Näytön lukituksen tyyppi

  iPhonet
  > Asetukset
  > Mallista riippuen joko TOUCH ID tai FACE ID ja pääsykoodi
  > iPhonen lukituksen poisto

 4. Täytä myös laitteen tiedot huoltotilauslomakkeeseen. Laitteen tiedot (IMEI ja mallitiedot) löydät parhaiten laitteen myyntipaketista. Jos paketti ei ole tallella, valitse

  Android-laitteilla
  > Asetukset (selaa alas)
  > Tietoja puhelimesta

  iPhone-puhelimissa
  > Asetukset
  > Yleiset
  > Tietoja

  Kaikissa puhelimissa saat puhelimen tiedot selville myös näppäilemällä puhelimen numeronäppäimistöön koodi *#06#

 5. Varmista laitteen takuun voimassaoloaika takuutodistuksesta. Laitteen takuu on 1–3 vuotta ostopäivästä. Mikäli takuutodistus ei ole tallessa, saat sen myyjäliikkeestä.
 6. Suosittelemme varmuuskopioinnin ottamista, jotta kaikki laitteessasi olevat tiedot säilyvät tallella.
 7. Kuvaa viat mahdollisimman tarkasti: millaisissa olosuhteissa/tilanteessa vika ilmenee, kuinka usein. Akku- ja latausongelmissa tarvitsemme myös laturin ja laturijohdon laitteesi mukana.
 8. Kun lomake on kokonaan täytetty, tallenna se tietokoneellesi PDF-muotoisena tietoineen. Tarkista, että tiedot tallentuvat, kun tallennat sen.

  Kun lomake on tietoineen tallennettu, liitä sähköpostin liitteeksi. Jos voit, tulosta se mukaan pakettiin, jonka lähetät meille. Jos sinulla ei ole tulostumahdollisuutta, huolehdithan, että saamme sen varmasti sähköpostin liitteenä. Lähetä sähköposti osoitteeseen: teleman@teleman.fi