Tietoja yrityksestä

Teleman Service Oy on vuonna 2012 perustettu matkapuhelin-, atk- ja konttorikonehuolto. Toimipaikkamme on Oulu.

 

TAKUUHUOLTO

Huollamme Samsungin älylaitteet, kuten puhelimet, tabletit, ja älykellot takuuhuoltona. Huollamme laitteet takuupyyntönä ostopaikasta huolimatta. Tarjoamme hyvää ja laadukasta takuuhuoltoa ainoana Samsungin takuuhuoltona Pohjois-Suomessa.

Onko puhelimen näyttö rikki? Samsung Galaxy – valtuutettuna huoltona laitteen takuu jatkuu, kun laite huolletaan meillä. Näytönvaihdon yhteydessä teemme valmistajan vaatimat laitetestit (tiiviystesti IP-luokitelluille laitteille, verkkotestit kaikille laitteille) laitteelle laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi. Tarjoamme nopeaa näytönvaihtopalvelua puhelimille ja tableteille. Näytönvaihdon yhteydessä voimme korjata myös takuunalaisia vikoja. Kun laite korjataan valtuutetussa takuuhuollossa, laitteen takuu jatkuu korjauksen jälkeen normaalisti.

 

PUHELINHUOLTO

Takuukorjaamme Samsungin (esim. Samsung Galaxy) puhelimet sekä tabletit ja muut älylaitteet. Kun korjautat laitteesi valtuutetussa korjaamossa, sen takuu jatkuu normaalisti. Korjaamme ja huollamme myös muiden valmistajien puhelimia ja tabletteja takuun ulkopuolissa asioissa. Mm. näytönvaihto, lasin vaihto, USB-liittimen vaihto, kaiuttimen tai kuulokkeen vaihto, puhelimen puhdistus ja kastuneen puhelimen korjaus. Korjaamme mm. Nokian, Microsoft Lumia, LG (esim. LG G2, G3, G4), iPhone (iPhone 4, 4S, 5, 6, 6S), iPad, HTC ja Sony (Xperia, Aqua) -puhelimia. Kysy lisää tarvittaessa! Vastaamme kyselyihin mielellämme.

 

TABLETTIHUOLTO

Korjaamme myös eri valmistajien tabletteja. Ota yhteyttä niin voimme arvioida korjaustilannetta.

 

ATK- ja KONTTORIKONEHUOLTO

Tarjoamme atk- ja konttorikonehuoltoa. Korjaamme tietokoneita, läppäreitä, tulostimia ja muita konttorikonelaitteita. Tulostinhuoltoa Oulussa ja lähialueilla. Ota yhteyttä niin voimme arvioida korjaustilannetta.

 

LISÄTARVIKKEET

Meiltä löydät laajan valikoiman lisätarvikkeita kännykälle ja tabletille. Suojakuoret, suojakotelot, laturit, akut, autotelineet, latauskuoret, langaton lataus yms. Meiltä löydät alkuperäiset valmistajien hyväksymät akut ja laturit. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat Samsungin muistikortit, jotka on erityisesti suunniteltu kännykkä- ja tablettikäyttöön. Meiltä löydät laajan valikoiman Samsungin ja Nokian laitteiden akkuja ja lisävarusteita. Tarvikkeita löytyy myös muiden valmistajien malleihin. Käy liikeessämme tutustamassa valikoimaamme.